فرهادی ادامه داد : عدم توقف و نصب چادرهای گردشگری در اطراف و بستر رودخانه ها حتی رودخانه ها و مسیل های خشک، عدم شنا در کانال ها، رودخانه ها و یا دریاچه سدها، عدم عبور از عرض جریان های سیلابی و توجه جدی به هشدارهای مسوولان و ماموران در هنگام وقوع سیل باید مورد توجه جدی گردشگران قرار گیرد.
بارش که بتدریج موجب آبگرفتگی معابر، رواناب و سیلابی شدن مسیل ها در سطح استان می شود؛ از عصر دوشنبه تا اواخر وقت سه شنبه، بخصوص در نیمه شمالی و نواحی شرقی، از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود.
هواشناسی مخاطرات این سامانه را بارش باران، وزش باد نسبتاً شدید، رعدوبرق و احتمالاً رگبار تگرگ اعلام کرده است.
اثر مخاطرات این سامانه نیز آبگرفتگی معابر عمومی و رواناب، سیلاب های محلی و بالا آمدن سطح آب رودخانه ها، لغزندگی جاده ها، کاهش میدان دید و اختلال در ناوگان حمل و نقل جادهای، احتمال وقوع خسارت به دلیل وزش باد نسبتا شدید، رعدوبرق و رگبار تگرگ است.
مدیرعامل همچنین خطاب به ادارات منابع آب شهرستان ها گفت: ادارات مرتبط از جمله ادارات منابع آب باید با همکاری دستگاه های شهرستانی نسبت به برنامه ریزی و کارهای اجرایی لازم در جهت مواجهه و مدیریت سیلاب های احتمالی در حوزه عملکرد خود اقدام نمایند.
فرهادی ضمن تبریک آغاز سال جدید همزمان با ماه مبارک رمضان، از همه مردم خواست با مدنظر قرار دادن الزامات ایمنی و توجه به هشدارهای مسئولان، نزول باران رحمت الهی، منبعی برای برکت و فراوانی برای استان کرمانشاه باشد و این ایام، بدون هرگونه خسارت احتمالی سپری شود.